top of page
Schoonmaakbedrijf Rayclean

De schoonmaakdiensten
van Rayclean c.v.

Een klein poetsbedrijf met een grootse service

Een bedrijf hoeft niet groot te zijn om werk van topkwaliteit af te leveren. Alles hangt af van de drive die er heerst en daar ontbreekt het bij Rayclean c.v. niet aan. De medewerkers van ons bedrijf zijn zonder uitzondering ervaren schoonmakers die netheid boven alles nastreven en daarvoor dag in, dag uit de handen uit de mouwen steken.

Wij staan in eerste instantie ter beschikking van syndici die in opdracht van de vereniging van mede-eigenaars toezien op het onderhoud van appartementsgebouwen. Daarnaast hebben wij ook kantoorhouders en privé-eigenaren onder onze klanten.

U kunt bij ons terecht voor de eenmalige of periodieke reiniging van de gebouwen of ruimtes die u ons toewijst. Met onze knowhow weten wij precies hoe de werken te organiseren om u de vlotte en uitstekende uitvoering van uw wensen te verzekeren.

Foto's Rayclean.jpg

Perfecte poetsservices met net dat ietsje meer

Wij zijn actief aan de hele westkust, van Middelkerke tot De Panne. U kunt op het team van Rayclean c.v. rekenen voor de algemene schoonmaakwerken maar we bieden u met plezier een extra service. Ontdek het hier:

Schoonmaak gemeenschappelijke delen appartementsgebouwen

Schoonmaak na verhuring

Afval buitenzetten voor de ophaaldienst: restafval, PMD, papier

Onderhoud van de garage en de fietsenberging

Opkuis na werken in het gebouw

foto_achtergrondbeeld.jpg

Contacteer ons vandaag nog

Een betrouwbare partner voor de schoonmaak van uw appartementsgebouw nodig? Maak dan snel een afspraak met Rayclean c.v. om uw opdracht te bespreken.

Foto's

bottom of page